Web design

Dobar web dizajn - Donosi dobru komunikaciju i marketing

Web aplikacija

Poboljšajte poslovanje - sa aplikacijama koje se nalaze online

Hosting

Hosting - stabilnost po pristupačnim cenama

Domen

Domen - nudimo vam savršeno ime web sajta

WEB DESIGN

Nismo jedini koji prave web sajtove, ali možemo se izdvojiti našom savršenom ponudom, naša misija da imamo još više zadovoljnih klijenata. Naš cilj je tako isto da Vam pružimo moderniji dizajn koji se bi se izdvojio od drugih i učinio bi Vas jedinstvenim.

Zašto je Web sajt potreban?
Ako Imate ili uslugu koju treba da prezentujete Vašem budućim klijentima, treba da ostvarite nekoliko ključnih tačaka da bi unapredili bolje poslovanje, stavite se u ulogu Vašeg budućeg klijenta, kada nađete neki web sajt ako Vam se ne svidi i ako nešto ne funkcioniše u tom web sajtu Vi ga napustite, Zar ne? Sve se danas obavlja preko interneta tako i Vi treba da imate mesto u modernom svetu Interneta.

Cena od 95€

WEB APLIKACIJA

Planirate li da proširite i pojednostavite proizvodnju ili poslovanje, a ne znate kako, nudimo Vam jeftina rešenja kao što su Prodavnice preko interneta, Booking rezervacije za hotele (penzione ili motele), Planiranje kalendara, resursa i poslova, Skladištenje proizvoda, Prodaja nekretnina i vozila, Servisna baza, I druge aplikacije koje možemo da prema vašim željama prilagodimo.

Zašto da sve radite preko štapa i kanapa, vreme je da započetne posao preko Web Aplikacija, jer je stvarno jednostavno i lako, sve što treba da iznesete vaše želje, a na nama je da Vam ih ostvarimo.

Cena od 100€

GRAFIČKI DIZAJN

Bitno je imati kvalitetne i lepe slike, da bi web sajt lepo izgledao obučen temama i slikama, naš grafički tim će Vam pomoći, za Vas ćemo napraviti logo, urediti slike, ako treba slikati ili snimiti video za Vašu internet prezentaciju. Dizajn je veoma bitan nemojte da zanemarite ali sve treba da bude uklopljeno da nebi narušivalo izgled web sajta.

Savetima ćemo Vam pomoći da izabere dezene za websajt, zajedno treba da uradimo jednu lepu priču. A možemo!

Cena od 110€

Hosting i Domen

Hosting je mesto na kom će Vaš budući web sajt biti fizički smešten, možemo Vam ponuditi naš stabilni web server, ili ćemo Vam naći neki hosting za njega po povoljnoj ceni od našeg dugo godišnjeg web hosting provajdera. Dobro je znati da hosting utiče na brzinu učitavanje web stranice zato to možete prepustiti nama.

Domen (Engl. Domain) je ime Vašeg web sajta dobro i lako pamtljivo je veoma bitno, naprimer www.vas-websajt.com, Imamo najbolje cene za domene tako da u saradnji sa dugo godišnjim domain partnerima, možemo vam ponuditi domen po super cenama.

Cena od 49€

O Internetu

Šta je internet?

Internet je svetski sistem umreženih računarskih mreža koji je transformisao način na koji funkcionišu komunikacioni sistemi. Faktički sve se može uraditi preko interneta danas, kao naprimer: Internet bankarstvo, kupovina ili prodaja preko interneta, razne aplikacije koje unapređuju poslovanje: internet prodavnica, booking sistemi, fakturačni sistemi, skladišnji sistemi. Pored toga najveću primenu internet ima za poslovnu prezentaciju i marketing.


Šta su internet aplikacije?

Interenet aplikacije su auto-matizovane, poznate kao (CMS) takvi sistemi donose mogućnost menjanja sadržaja web stranice to znači da Vi možete menjati sadržaj stranice prema Vašim potrebama kad god želite i kad god vam je to potrebno, to je dobro kad imate puno proizvoda ili usluga kojima se menja opis(količina, cena, katrgorija i drugo). Takođe web aplikacija Vam može doneti puno lakoće u poslovanju.

Šta je CMS?

CMS ili poznat kao dinamički veb sajt je aplikacija koja vam omogućava da sa vašim web sajtom upravljate vi, da ga uređujete po vašoj želji. Dinamički web sajt je lako uređivati dovoljno je da znate da radite u Office peketu slično kao kad radite u Wordu. Za razliku od HTML 5 to jest statičkog je dobar u tome što vi imate slobodu i mogućnost uređivanja zato se i cena kreće više od statičkog.


Možete pokrenuti Vaš projekat na internetu još danas, jer je vreme da usavršite Vaše poslovanje.

Pokrenite sad

Kako web stranica treba izgledati

RESPONSIVNOG DIZAJNA

Web stranica treba da se prilagođava svim uređajima, to znači da kada neko poesećuje stranicu sa mobilnog, tableta ili običnog kompjutera utisak u pregladanju webstranica treba da bude isti na svim uređajima, takva web stranica se zove prilagodljiva - ili (Engl. Responsivna).

LAKA ZA NAVIGACIJU

U današnjem internet okruženju je bitno što manje stranica osim ako nisu u pitanju neki veliki projekti ili baze podataka, dakle što više slika je poželjno kao i dobro sklopljen tekst. Veoma su popularne web stranice koje imaju samo jednu stranicu i sve se nalazi u njoj.

TEHNOLOGIJA

Davno je prošlo vreme kad se u web stranici koristile razna proširenja koja su omogućavala animaciju webstranice najčešće se koristila flaš animacija koju je bilo teško menjati, korisnik mora da instalira komponentu da bi mogao da pokrene taj sajt, sad je sve rešeno sa najnovijom tehnologojim HTML + CSS + Javascript koji se integrišu u izvorni kod sajta.

Naša misija je da imamo zadovoljne klijente, da omogućimo nekom lakše i efikasnije poslovanje, jer lakše poslovanje donosi više prosperiteta, svakom kažemo da treba da ulaže u poslovanje, u nove tehnologije jer sve zavisi od interneta.

 • Kupovine se prenose u onlajn svet
 • Kupci se sele na mobilne platforme
 • Integracija društvenih mreža u web sajt

Mnoge ciljeve smo postigli na vama je da postignete vaš, tako što ćete uraditi sledeće:

 • Informisati se o današnjem izgledu web stranice
 • Učiniti dostupnu svim klijentima bez ograničenja
 • Informisati se o današnjim trendovima
 • Učiniti korak u poslovanju, a to znači promeniti poslovno razmišljanje

Dostigli smo ono što smo želeli, da vi čitate ovu stranicu i da vas zainteresujemo. Da započnete nešto, da se pokrenete, kada uradite malo videćete kako će se vratiti. Naj bitinije stvari su:

 • Marketing
 • Prepoznatljivo ime
 • Da budete u prvim rezultatima u Google
 • Da odbacite stare navike - preko štapa i kanapa

PHP

79%

HTML/CSS

92%

JAVASCRIPT

75%

GRAPHIKE

93%

21

HTML web stranica

10

Dinamičkih webstranica

8

Web aplikacija

39

Zadovoljnih klijenata

Zašto odabrati nas

Naši projekti

Hotel Rezervacija Merica - Booking system

Penzion Merica - HTML 5 - Statična

7WiFi.NET internet provajder - HTML 5 - Statična

OpenCart Web prodavnica - CMS - Online Prodavnica

Sitemagic CMS - Dinamički i jednostavni Web sajt

WEB Design - Sertifikat - 15. Decembar 2016

OpenCart v2.3.0.2 prevod na srpski - 2016 i 2017

KONTAKT

Ostavite nam poruku